Da vi startede som virksomhed i 1992, var det bærende udgangspunkt at skabe energirigtige løsninger på el-området, og det er det stadig i dag. Med årene er de vedvarende energiløsninger blevet mere og mere tilgængelige, og i dag er det i udgangspunktet noget man fokuserer på både fra vores side og fra vores kunders side.

Vores arbejde med vedvarende energi i private hjem, virksomheder og offentlige institutioner betyder, at vi kommer vidt omkring. I det ene projekt kan el-installationer og belysning være omdrejningspunktet, mens andre får størst effekt af et centralstyringssystem til eksempelvis el, vand, varme og alarm.

Energirigtige løsninger
Vi beskæftiger os med energirigtige løsninger på alle områder, og har bl.a. kompetencer indenfor:

  • Belysning
  • IHC - intelligente el-installationer
  • CTS og BMS - centralstyring og overvågning
  • Ventilation og indeklima
  • Varmepumper

Vi er godkendte energivejledere
Hos Tikma holder vi os hele tiden opdateret på området for vedvarende energi, og vi uddanner os derfor også konstant. Vi er godkendte energivejledere og kan derfor rådgive omkring energivenlige løsninger til privat, ervherv og institutioner.

Læs mere om hvilke områder vi arbejder med og hvordan vi kan løse netop dine opgaver her på hjemmesiden. Har du allerede nu spørgsmål eller andet, som vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Del siden: